Nova godina -Novi izazovi – Užice razvoj

                Ove godine kraj građevinske sezone i dan firme JP Užice razvoj Užice, obeležavamo u malo drugačijim uslovima, zbog pandemije virusa Kovid 19. Ove 2020.godine trudili smo se da završimo započete objekte i izvršimo pripreme onih projekata koji nas očekuju u 2021.godini.

            Završavaju se projekti fiskulturne sale u Sevojnu i sportske dvorane u Krčagovu. Otvoren je Start-ap centar i rekonstruisan objekat u kasarni koji se koristi trenutno kao kovid bolnica.

            Dečije igralište na Megdanu , kao i rekonstruisan teren za veštačku travu u Velikom parku je samo deo projekta koji su urađeni za naše najmlađe sugrađane. Završavaju se projekti „Udružimo se „, gde uređujemo više lokacija na osnovu zahteva naših građana.

            Ove godine završili smo radove na asfaltiranju Karađorđeve ulice, Ive Andrića, Dušana Popovića, kao i preko 35 km putnih pravaca u seoskim Mesnim zajednicama.

            Sledeće godine očekuje nas nastavak aktivnosti na završetku radova na rekonstrukciji i konzervaciji Starog grada, početak rekonstrukcije Zdravstvenog centra, rekonstrukcija škola i javnih objekata, izgradnja kružnog toka , kao i asfaltiranje i rekonstrukcija novih ulica u Gradu Užicu.

Svim sugrađanima JP Užice razvoj želi srećne novogodišnje i božićne praznike .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.