Нова година -Нови изазови – Ужице развој

                Ове године крај грађевинске сезоне и дан фирме ЈП Ужице развој Ужице, обележавамо у мало другачијим условима, због пандемије вируса Ковид 19. Ове 2020.године трудили смо се да завршимо започете објекте и извршимо припреме оних пројеката који нас очекују у 2021.години.

            Завршавају се пројекти фискултурне сале у Севојну и спортске дворане у Крчагову. Отворен је Старт-ап центар и реконструисан објекат у касарни који се користи тренутно као ковид болница.

            Дечије игралиште на Мегдану , као и реконструисан терен за вештачку траву у Великом парку је само део пројекта који су урађени за наше најмлађе суграђане. Завршавају се пројекти „Удружимо се „, где уређујемо више локација на основу захтева наших грађана.

            Ове године завршили смо радове на асфалтирању Карађорђеве улице, Иве Андрића, Душана Поповића, као и преко 35 км путних праваца у сеоским Месним заједницама.

            Следеће године очекује нас наставак активности на завршетку радова на реконструкцији и конзервацији Старог града, почетак реконструкције Здравственог центра, реконструкција школа и јавних објеката, изградња кружног тока , као и асфалтирање и реконструкција нових улица у Граду Ужицу.

Свим суграђанима ЈП Ужице развој жели срећне новогодишње и божићне празнике .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.